Om Altanproffsen

2021-10-25 14.35_edited.jpg

Jag som driver företaget heter Jesper. Jag har arbetat med formgivning och träkonstruktioner i över tio år i egen regi. Mina kunder uppskattar de kunskaper och erfarenheter jag har i min roll som snickare men de värderar min uppriktighet och blick för design ännu högre. Det är något jag är stolt över!

Altanproffsen har stor erfarenhet av träkonstruktioner och arbetar med dessa året runt. Under våren och sommaren ligger fokus, av naturliga skäl, på altaner och utomhusmiljö för privatpersoner som vill förhöja livskvalitén och värdet på sin fastighet.

Då förutsättningarna för hur altaner och terasser kan upprättas varierar med markförhållanden, är vi restriktiva med att uppge fasta priser på våra offerter. Vi uppskattar gärna hur många timmar vi behöver lägga ned och specificerar det lika tydligt som det material vi behöver för uppgiften.

 

Vi tar därför heller aldrig emot betalning i förskott för vårt arbete! Detta för att du ska känna dig trygg med att du får vad du betalar för. I de fall då våra kollegor i branschen tar ut separata avgifter för etablering, ritningar och liknande, arbetar vi med ett fast pris på 449,00 SEK inkl. moms per timme och person efter ROT-avdrag. Inget mer.Altanproffsen har F-skattsedel och är momsregistrerade i Sverige. Altanproffsen är ett särskilt bolag under Agaton Group AB.

© 2015 - Altanproffsen.se

Altanproffsen STHLM är ett registrerat särskilt företag under Agaton Group AB. 2009 - 2022