top of page

ALTANPROFFSEN STHLM

2021-10-25 14.35_edited.jpg

Altanproffsen STHLM är ett företag som primärt är verksamt i norra Stockholm. Samtliga uppdrag utförs enligt svenska byggnormer med hänvisning till Boverkets regler och normer, anvisningar från Svenskt Trä och liknande institutioner. Detta säkerställer material och konstruktioner som klarar av det svenska klimatet och kan stå lång tid framöver. 

Vårt utförda arbete faktureras i efterskott enligt offert. Vid omfattande projekt eller tillfällen då speciellt kostsamt material skall användas faktureras detta i samband med varuleverans. Inget material kommer från eller har koppling till Ryssland.

Vi besöker gärna den tänkta arbetsplatsen och lyssnar in era behov innan vi skriver en offert på projektet. Vid behov av ritningsarbeten (2D ej CAD) tillkommer kostnad för detta.


Altanproffsen har F-skattsedel och är momsregistrerade i Sverige. Altanproffsen STHLM är ett särskilt bolag under Agaton Group AB.

Jag som driver företaget heter Jesper. Jag har arbetat med formgivning och träkonstruktioner i över 13 år i egen regi. 

Mina kunder uppskattar de kunskaper och erfarenheter jag har i min roll som snickare, men värderar ofta min uppriktighet och blick för design ännu högre.

Det är något jag är stolt över!

© 2015 - Altanproffsen.se

Altanproffsen STHLM är ett registrerat särskilt företag under Agaton Group AB. 2009 - 2023

bottom of page